Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani.
Prijava      Kazalo      Info      E-mail     ustvarjanje    zbirka predpisov    založba 

domovprodajni programtrgovinapovezave e-trgovina

Splošni pogoji uporabe

Podjetje Antus, d.o.o., Jesenice (v nadaljevanju Antus) si pridržuje pravico do sprememb vsebin objavljenih na spletnih straneh podjetja Antus brez predhodnega opozorila. Podjetje bo storilo vse, da bodo informacije na spletnih straneh točne in podatki ažurni, vendar ne prevzema nobene odgovornosti za občasno nedelovanje strani, za morebitno netočnost informacij ter tudi za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.
 
Na spletnih straneh podjetja Antus so objavljene povezave na spletne strani drugih podjetij/organizacij. Nad vsebinami na teh spletnih straneh podjetje Antus nima nadzora, zato zanje ne prevzema nobene odgovornosti.
 
Na določenih mestih spletne strani bo podjetje Antus zbiralo osebne podatke uporabnikov (ime, priimek, naslov, telefonska številka, e-mail naslov, uporabniško ime, geslo), o čemer bo uporabnik obveščen in bo lahko te podatke prostovoljno posredoval. Vsi osebni podatki uporabnikov, ki jih uporabniki posredujejo, bodo uporabljeni izključno za namen, za katerega so bili posredovani. Podjetje se zavezuje da bo podatke skrbno varovalo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Pravilnikom o varstvu osebnih podatkov ter jamči, da ne bodo predani v roke tretji osebi ali bili kakorkoli drugače zlorabljeni. Logističnemu podjetju (npr. Pošta Slovenije) bomo posredovali le nujno potrebne podatke za dostavo.
 
Ob registraciji se uporabnik strinja, da lahko podjetje Antus pridobljene sumarne podatke uporabi za namene statističnih analiz.
 
Vsebine, objavljene na spletnih straneh podjetja Antus so last podjetja in se lahko uporabljajo izključno za nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa potrebna opozorila o avtorskih pravicah.
 
Slike so simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja.
 
 

www.antus.si   |   pravna obvestila   |   avtor   |   četrtek, 20.6.2024