Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani.
Prijava      Kazalo      Info      E-mail     ustvarjanje    zbirka predpisov    založba 

domovprodajni programtrgovinapovezave e-trgovina
Košarica
Registracija
Prijava
Splošni pogoji
Pomoč pri nakupu
 

 

Splošni pogoji za nakupovanje na spletni strani fischertechnik.si

Vsak uporabnik spletne trgovine fischertechnik.si ima svoje uporabniško ime in geslo, s katerima se predstavi. Geslo je tajno in znano le uporabniku, ki je dolžan zagotoviti, da bo v njegovem imenu in z njegovim geslom nastopal le on oziroma oseba, pooblaščena za nastopanje v njegovem imenu.

Vse cene so v € in vsebujejo 20% DDV. Prodajalec si pridržuje pravico do spremembe cen brez predhodne napovedi.

Cene navedene v e-trgovini so (od trenutka ko ste oddali naročilo) nepreklicne vendar veljajo samo za naročila oddana preko spletne trgovine fischertechnik.si, zato lahko pri nekaterih izdelkih pride do odstopanja cen v spletni trgovini in ostalih trgovinah po Sloveniji.

V kolikor ste si zaradi kakršnegakoli razloga premislili in bi radi preklicali naročilo oddano prek e-trgovine fischertechnik.si, nam to nemudoma sporočite na elektronski naslov info@antus.si ali na telefonsko številko 04/586 51 30 (delovni čas: od ponedeljka do petka od 08.00 do 15.00).

Kupec ima pravico, da v 15 dneh podjetju pisno sporoči odstop od nakupa, in sicer z obvestilom na elektronski naslov info@antus.si. Kupec mora nato blago vrniti podjetju v največ 10 dneh po pisnem sporočilu, s tem da sam krije neposredne stroške vračila. Izdelki, ki jih kupec želi vrniti, morajo biti nerabljeni in nepoškodovani. Priložena mora biti kopija računa. Možnost vračila ne velja za programsko opremo, knjige in potrošni material, v primeru, da je bila odstranjena originalna embalaža. Ponudnik vrne celotno kupnino (kupnina s stroški dostave) takoj ko je mogoče, najkasneje pa v roku 15 dni od prejetja vrnjenega blaga.

V primeru vračila kupljeno blago ustrezno zapakirajte (uporabite dovolj trdno kartonsko škatlo, če je le mogoče uporabite našo originalno embalažo) in ga pošljete na naslov:
Antus, d.o.o., Jesenice
C. železarjev 12
4270 Jesenice

 

www.antus.si   |   pravna obvestila   |   avtor   |   torek, 23.4.2024