Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani.
Prijava      Kazalo      Info      E-mail     ustvarjanje    zbirka predpisov    založba 

domovprodajni programtrgovinapovezave e-trgovina
Košarica
Registracija
Prijava
Splošni pogoji
Pomoč pri nakupu
 

 

Pomoč pri nakupu

Za nakup s čim manj nejasnostmi smo pripravili kratka navodila.
Sledite korakom, skozi katere vas vodi spletna stran.

Prijava v spletno trgovino ni obvezna. Po spletnih straneh lahko brskate povsem brez obveznosti. Z uporabniškim imenom in geslom se boste morali prijaviti le, če se boste odločili za nakup katerega od izdelkov.

Če ste pri nakupovanju naleteli na kakšno težavo ali pa imate dodatna vprašanja nas pokličite na telefonsko številko 04/586 51 30 ali nam pišite na elektronski naslov info@antus.si. Z veseljem vam bomo pomagali.


Izbira izdelka

Izberite izdelek ter ga dajte v košarico s klikom na gumb pod izbranim izdelkom.


Košarica

Vedno natančno preverite vsebino košarice.

Pod tabelo košarica so trije gumbi.
Gumb vam omogoča nadaljevanje izbiranja med izdelki, izdelek, ki ste ga že dodali bo ostal v košarici.
Če želite spremeniti število izdelkov v košarici, to popravite v okencu v stolpcu količina (kol.) in novo število shranite s klikom na gumb .
S klikom na gumb pričnete s postopkom potrditve nakupa.

Izdelek iz košarice odstranite tako, da v okence s številom izdelkov vpišete številko 0 in s klikom na gumb potrdite spremembo.


Prijava

Za nakupovanje se je potrebno prijaviti. Če se prijavljate prvič, se morate najprej registrirati. Registracijo opravite samo enkrat, prijaviti pa se morate vsakič, ko želite opraviti nakup. Če svoje uporabniško ime in geslo že imate, potem ju vpišite.

Če ste pozabili vaše geslo izberite opcijo »Ste pozabili geslo«, vnesite vaš e-mail naslov, ki ste ga vnesli ob registraciji in kliknite . Naš računalnik bo takoj po prejemu vašega obvestila sestavil novo naključno geslo in vam ga poslal preko elektronske pošte.

Po prijavi z novim geslom lahko le-to poljubno spremenite s klikom na »Moj profil« ali »Sprememba profila«.


Dostava

Izberete način prevzema blaga (dostava ali osebni prevzem).
Blago vam lahko pošljemo na vaš naslov s Pošto Slovenije. Pri nakupih do skupnega zneska 25,00 € je strošek pakiranja in pošiljanja 4,00 €. Za nakupe nad tem zneskom stroškov pakiranja in pošiljanja ne zaračunavamo. Preverite naslov. Če ni pravilen ali če želite, da vam izdelke pošljemo na drug naslov, ga popravite.
Izdelke pošiljamo samo na naslove na območju Republike Slovenije.

Blago lahko dvignete tudi osebno v trgovini Antus HOBI, Čopova ulica 5a, 1000 Ljubljana (tel.: 01/425 33 00; delovni čas: od ponedeljka do petka od 09.00 do 19.00, sobota od 09.00 do 13.00) ali na sedežu podjetja Antus, d.o.o., Jesenice, Cesta železarjev 12, 4270 Jesenice (tel.: 04/586 51 30; delovni čas: od ponedeljka do petka od 08.00 do 15.00).


Plačilo

Če vam blago pošljemo na vaš naslov s Pošto Slovenije je plačilo možno le po povzetju.
Če izberete osebni prevzem v trgovini Antus HOBI naročene izdelke lahko plačate z gotovino ali različnimi plačilnimi karticami.
Če izberete osebni prevzem na sedežu podjetja Antus naročene izdelke lahko plačate samo z gotovino.
S klikom na gumb dokončno potrdite nakup.


Konec

Konec - nakup je uspešno izveden. Potrdilo o nakupu je bilo poslano tudi na vaš elektronski naslov. Potrdilo o nakupu bo shranjeno tudi v našem podjetju. Na pisno zahtevo je možen tudi naknadni dostop do potrdila.


Preklic naročila

V kolikor ste si zaradi kakršnegakoli razloga premislili in bi radi preklicali naročilo oddano prek e-trgovine fischertechnik.si, nam to nemudoma sporočite na elektronski naslov info@antus.si ali na telefonsko številko 04/586-51-30 (delovni čas: od ponedeljka do petka od 08.00 do 15.00). 

 

www.antus.si   |   pravna obvestila   |   avtor   |   sobota, 2.3.2024